Η Εταιρεία

Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ Μορφές Επικοινωνίας Α.Ε. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του έτους 1989 από τον Σπύρο Θωμά Τζεβελέκη, διευθυντικό στέλεχος στους χώρους Διαφήμισης, Marketing και Δημοσίων Σχέσεων από το 1970. Από τις θέσεις αυτές ο Σπύρος Θωμά Τζεβελέκης διαχειρίστηκε μερικούς από τους σημαντικότερους διαφημιστικούς λογαριασμούς της ελληνικής αγοράς, όπως: ΒΙΟΦΑΡΜ, ΕΒΓΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΑΪΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ, Σ.Ε.Β., ΦΟΥΡΛΗΣ, 3M, BP, COLGATE-PALMOLIVE, ESSO, FORD, HALLS, KAISER, KNORR, PHILIP MORRIS, PHILIPS, PROCTER & GAMBLE, SHELL, UNILEVER κ.ά.

Στην ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ Α.Ε. επιλέγουμε από την διεθνή αγορά και διαθέτουμε στην Ελλάδα, πρωτότυπα προϊόντα και πρώτες ύλες που αξιοποιούνται στους χώρους Marketing, Διαφήμισης, Τυπογραφίας, Μεταξοτυπίας, Φωτογραφίας, Επιγραφοποιίας, Εκθέσεων, Ψηφιακής Εκτύπωσης, κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1989, με το πρώτο μας προϊόν, τα ρολά βινυλίου Flexface® – Φλεξφέις, αλλάξαμε τη μορφή των επιγραφών στην Ελλάδα, ενώ από το 1992, με την εισαγωγή Ιστών από Fiber-glass, αλλάξαμε την εικόνα για χιλιάδες Σημαίες και Εταιρικά Σήματα, προσδίδοντας το Κύρος, την Εμφάνιση και την Λειτουργικότητα που τους αξίζουν.

Καθώς όλα τα προϊόντα/υλικά μας συμβάλλουν σημαντικά στη μετάδοση μηνυμάτων ή/και στην προβολή εταιριών και προϊόντων, τα ονομάζουμε Υλικά Επικοινωνίας. Οι εταιρίες που μας τα προμηθεύουν, σχεδόν όλες κατά αποκλειστικότητα, είναι παγκόσμια από τις κορυφαίες στο είδος τους:

Aerplac ΜακετόχαρτοΓαλλίαhttps://www.airplac.com
Flagmore Ιστοί Σημαίας από FiberglassΣουηδίαhttp://www.flagmore.com
Yupo Oji Yyka Συνθετικό Χαρτί – Αυτοκόλλητα χωρίς κόλλαΙαπωνίαhttp://www.superyupo.com
Sanders Magnet Service ΜαγνήτεςΟλλανδίαhttp://www.magnetservice.com
Bakoba Ποιοτικά παιχνίδια Δανίαhttps://bakoba.com
Zolo Ποιοτικά παιχνίδια ΗΠΑhttps://zolo.com
Kapla Ποιοτικά παιχνίδια Γαλλίαhttps://www.kapla.com
Les Jouets Libres Ποιοτικά παιχνίδια Γαλλίαhttps://www.lesjouetsenbois.com
Newmero Ποιοτικά παιχνίδια Δανίαhttps://newmero.dk
Rolser Καρότσια ΑγορώνΙσπανίαhttps://www.rolser.com
TomTecT Ποιοτικά παιχνίδια Γαλλίαhttps://www.tomtect.com
Fat Brain Ποιοτικά παιχνίδια ΗΠΑhttps://www.fatbraintoyco.com/
Cuboro Ποιοτικά παιχνίδια Ελβετίαhttps://cuboro.ch/
Xyloba Ποιοτικά παιχνίδια Ελβετίαhttps://www.xyloba.ch/
BookSeat Αναλόγιο ανάγνωσης Αυστραλίαhttps://www.thebookseat.com/
AF Games Παιχνίδια Πολιτισμού Ελλάδαhttp://www.afgames.gr/
Παράλληλη δράση της εταιρίας μας, είναι το Ποιοτικό Παιδικό Παιχνίδι/ Δώροπου έχει σχέση με Πολιτισμό, Εκπαίδευση, Προστασία περιβάλλοντος. Οι επιλογές μας βασίζονται στο σκεπτικό ότι: «Το Παιδικό Δώρο δεν είναι υποχρέωση αλλά συμμετοχή στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του Παιδιού»

Scroll to Top