Η Εταιρεία

Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ Μορφές Επικοινωνίας Α.Ε. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του έτους 1989 από τον Σπύρο Θωμά Τζεβελέκη, διευθυντικό στέλεχος στους χώρους Διαφήμισης, Marketing και Δημοσίων Σχέσεων από το 1970. Από τις θέσεις αυτές ο Σπύρος Θωμά Τζεβελέκης διαχειρίστηκε μερικούς από τους σημαντικότερους διαφημιστικούς λογαριασμούς της ελληνικής αγοράς, όπως: ΒΙΟΦΑΡΜ, ΕΒΓΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΑΪΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ, Σ.Ε.Β., ΦΟΥΡΛΗΣ, 3M, BP, COLGATE-PALMOLIVE, ESSO, FORD, HALLS, KAISER, KNORR, PHILIP MORRIS, PHILIPS, PROCTER & GAMBLE, SHELL, UNILEVER κ.ά.

Στην ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ Α.Ε. επιλέγουμε από την διεθνή αγορά και διαθέτουμε στην Ελλάδα, πρωτότυπα προϊόντα και πρώτες ύλες που αξιοποιούνται στους χώρους Marketing, Διαφήμισης, Τυπογραφίας, Μεταξοτυπίας, Φωτογραφίας, Επιγραφοποιίας, Εκθέσεων, Ψηφιακής Εκτύπωσης, κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1989, με το πρώτο μας προϊόν, τα ρολά βινυλίου Flexface® – Φλεξφέις, αλλάξαμε τη μορφή των επιγραφών στην Ελλάδα, ενώ από το 1992, με την εισαγωγή Ιστών από Fiber-glass, αλλάξαμε την εικόνα για χιλιάδες Σημαίες και Εταιρικά Σήματα, προσδίδοντας το Κύρος, την Εμφάνιση και την Λειτουργικότητα που τους αξίζουν.

Καθώς όλα τα προϊόντα/υλικά μας συμβάλλουν σημαντικά στη μετάδοση μηνυμάτων ή/και στην προβολή εταιριών και προϊόντων, τα ονομάζουμε Υλικά Επικοινωνίας. Οι εταιρίες που μας τα προμηθεύουν, σχεδόν όλες κατά αποκλειστικότητα, είναι παγκόσμια από τις κορυφαίες στο είδος τους:

AirplacΓαλλίαhttps://www.airplac.com
FlagmoreΣουηδίαhttp://www.flagmore.com
Yupo Oji YykaΙαπωνίαhttp://www.superyupo.com
Sanders Magnet ServiceΟλλανδίαhttp://www.magnetservice.com
BakobaΔανίαhttps://bakoba.com
ZoloΗΠΑhttps://zolo.com
KaplaΓαλλίαhttps://www.kapla.com
Les Jouets LibresΓαλλίαhttps://www.lesjouetsenbois.com
NewmeroΔανίαhttps://newmero.dk
RolserΙσπανίαhttps://www.rolser.com
TomTecTΓαλλίαhttps://www.tomtect.com
Fat BrainΗΠΑhttps://www.fatbraintoyco.com/
CuboroΕλβετίαhttps://cuboro.ch/
XylobaΕλβετίαhttps://www.xyloba.ch/
BookSeatΑυστραλίαhttps://www.thebookseat.com/
AF GamesΕλλάδαhttp://www.afgames.gr/
Παράλληλη δράση της εταιρίας μας, είναι το Ποιοτικό Παιδικό Παιχνίδι/ Δώροπου έχει σχέση με Πολιτισμό, Εκπαίδευση, Προστασία περιβάλλοντος. Οι επιλογές μας βασίζονται στο σκεπτικό ότι: «Το Παιδικό Δώρο δεν είναι υποχρέωση αλλά συμμετοχή στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του Παιδιού»

Scroll to Top